Remote Assistant
Vzdálený přístup

telefon
Podpora

Podpora

Portál AREUS

Newsletter Areus Portal – buďte vždy a včas informováni o důležitých skutečnost, které se udály v průběhu vývoje naší vlajkové lodě. Dostávejte informace o nových verzích a aktualizacích nebo pozvánky na semináře a webináře.

Neodebíráte naše Areus Portal newslettery? Přihlaste si odběr. Žádná informace vám neunikne.

Prohlášení o ochraně osobních údajů (GDPR)Datum odeslání: 4. červenec 2018
Novinky v Areus PortalDatum odeslání: 19. červenec 2016Vydali jsme novou verzi portálu Areus (3.3.5), ve které jsme portál naučili pracovat s obrázky, resp. fotogaleriemi. Dále jsme vylepšili systém pro správu obsahu a připravili novou formu nápovědy.
Novinky v Areus PortalDatum odeslání: 14. červenec 2016Oznámení o instalaci nové verze portálu Areus (3.3.5) na testovací prostředí.
Novinky v Areus PortalDatum odeslání: 7. duben 2016Vydali jsme novou verzi portálu Areus (3.3.4). Součástí portálu se stala nová správa routingu URL adres. Dále jsme pro webové stránky postavené na portálu zavedli možnost vytvoření kontaktního formuláře nebo odběru newsletterů.
Novinky v Areus PortalDatum odeslání: 27. listopad 2015Vydali jsme novou verzi portálu Areus (3.3.3). Zrychlili jsme načítání portálu, aby vám šla práce rychleji od ruky, a zavedli jsme systém pro správu obsahu, který slouží k tvorbě článků a kategorií.
Areus Portal: nová verze na testovacím prostředíDatum odeslání: 25. srpen 2015Vydali jsme novou verzi portálu Areus (3.3.2). Vylepšili jsme dříve představenou správu bannerů a naučili jsme portál odesílat systémové e-maily.
Areus Portal: nová verze na testovacím prostředíDatum odeslání: 18. květen 2015Vydali jsme novou verzi portálu Areus (3.3.1). Mezi nové funkce patří přepracovaná úvodní strana administrační části portálu a také nová správa bannerů a e-mailových šablon.
Novinky z Ambro SystemsDatum odeslání: 10. duben 2015Připravili jsme novou službu – E-mailové novinky. Přečtěte si jaké jsou výhody této služby, která je zcela zdarma, a proč vám novinky budeme zasílat.

ESET partner  Logo společnosti Dell  Logo Microsoft.NET  Logo Microsoft SQL Server  Logo Microsoft Office  TeamViewer Logo Kerio Logo