Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!

Novinky v Ambro Systems 18. květen 2024
​​​​Dobrý den,

jsme rádi, že využíváte naši službu Bezpečný e-mail a osobní agenda. Protože Vám chceme poskytovat ty nejlepší služby a všechny jejich benefity, proběhne po třinácti letech dnes v noci přechod na nového poskytovatele internetového připojení.

Tento přechod s sebou přináší i změnu IP adresy serveru. Na Vaší straně není potřeba žádná úprava konfigurace, vše se bude týkat nastavení v DNS serverech a provedeme ho my v Ambro Systems.

Tento přechod však může znamenat dočasnou nedostupnost poštovního serveru v době od odpojení původního poskytovatele do přechodu k poskytovateli novému a propsání všech změn v Internetu.

Celá změna proběhne dnes v noci (1.-2.9.2022) v době mezi půlnocí a šestou hodinou ranní. Následně bude provedeno přenastavení a nejpozději v 8:00 by již mělo být vše v pořádku.

Opět Vás ujišťujeme, že nemusíte mít strach – o žádné zprávy nepřijdete. Během odstávky se budou shromažďovat v záložním úložišti a budou Vám doručeny ihned po dokončení instalace.
 
Pokud byste i po osmé hodině ranní problém s příjmem a odesíláním elektronické pošty,

kontaktujte nás na tel. čísle 725 800 890.

Na uvedený kontakt (nebo e-mail helpdesk@ambro-systems.cz) se nám ozvěte i v případě, že máte podněty k pravidelně zasílaným newsletterům. Vaši zpětnou vazbu velmi oceníme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že s novou verzí poštovního serveru budete spokojeni.

Váš tým Ambro Systems
 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage

Tento e-mail Vám přišel, protože jste naším smluvním zákazníkem.

Ambro Systems spol s r.o., Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany, C28224