Upozornění od Ambro Systems

Upozornění od Ambro Systems  (19. duben 2024)
Dobrý den,

Rád bych Vás informoval o čerpání naší dovolené a s tím související možné omezení naší dostupnosti.  Většinu dovolené si naši zaměstnanci budou vybírat nyní na přelomu července a srpna. V průběhu srpna už budeme nedostupní spíše sporadicky a většinou ne déle, než dva dny.

Víme, jak jsou naše služby pro Vás důležité a samozřejmě jsme vše zajistili tak, aby byl vždy k dispozici některý z našich pracovníků pro případné řešení akutních požadavků.

Vzhledem k tomu, že se budeme na dovolené střídat, nemůžeme zaručit, že budeme včas reagovat na volání, zprávy a e-maily, které budete adresovat na naše osobní čísla, nebo e-mailové adresy. Důrazně Vám proto doporučuji, abyste své požadavky směrovali na naši centrální podporu:
  • helpdesk@ambro-systems.cz;
  • +420 735 800 890;
nebo je ideálně případě zadávali rovnou jako tickety v našem webovém rozhraní. V opačném případě nemohu zaručit, že budeme schopni na požadavky reagovat v obvyklém čase.

V souvislosti s čerpáním dovolené bych Vás také rád informoval o posunutí termínu měsíčního vyúčtování. Vyúčtování za období 01.07. - 31.07. bude provedeno až v pondělí 06.08.2018. Datum zdanitelného plnění bude jako obvykle 31.07.2018 a do vyúčtování budou zahrnuty položky, provedené do 31.07. včetně. Faktury budou mít patřičně posunuté datum splatnosti, abyste měli čas vše bez problémů procesně uzavřít.

Pokud máte na mne osobně požadavky, které potřebujete zpracovat do konce měsíce, prosím o jejich urychlené doručení k nám, neboť odjíždím na dovolenou již ve čtvrtek 26.07.2018!

Závěrem mi dovolte poděkovat Vám za dosavadní obchodní spolupráci a vyjádřit přání, aby úspěšně pokračovala i nadále.

Hezký den!

Ing Jan Weber
Jednatel společnosti

 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage
Pokud pro Vás zasílané informace nejsou relevantní, můžete si změnit nastavení a vybrat si, které typy zpráv chcete dostávat.
Toto nastavení je možné jednoduše provést kliknutím
Pokud již nemáte zájem nadále odebírat zprávy z naší firmy, klikněte